Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Met Club Caffè serveert u met groot gemak espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato van de hoogste kwaliteit bij u op de club!

Vraag nu onze brochure aan!

Wat is Lattiz?

Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. Met oog voor duurzaamheid en voedingsstoffen, verwerken wij melk onder de strengste normen. Lattiz biedt kwaliteit melkschuim met de snelheid van 1 druk op de knop.

  • altijd perfect melkschuim
  • 1 druk op de knop
  • 6 cappuccino's per minuut

 
 

Waarom Lattiz?

De Lattiz is zeer geschikt om te gebruiken in de kantine of het clubhuis. Je hoeft geen barista te zijn om een prachtige en romige melkschuim te maken. Met de Lattiz van FrieslandCampina doe je dat met een druk op de knop. Kies voor één of meer cappuccino’s of voor een prachtige latte macchiato en een mooi hoog glas.

De vrijwilligers kunnen de dienst eindigen zonder de machine te reinigen. Alle onderdelen die met melk in aanraking komen kunnen, nadat de “bag-in-box” leeg is, gewoon bij het afval.Een nieuwe “bag-in-box” in de machine plaatsen is eenvoudig en daarna kan je weer ca. 140 cappuccino’s maken. De machine spoelt zichzelf na het verwisselen van een Bag-in-Box en aan het begin en einde van de dag.

Copyright © 2023 Club Caffe
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren