Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Roeivereniging Cornelis Tromp zeer tevreden over Club Caffè

"Begin april heeft Club Caffè de machines geïnstalleerd bij roeivereniging Cornelis Tromp in Hilversum. Het was even wennen voor de leden, want we schonken daarvoor alleen filterkoffie en nu zijn we over naar een veel hogere kwaliteit, met ook een iets hogere prijs. Vanaf het begin van de samenwerking is de omzet van de koffie gestegen, zeker omdat onze leden en bezoekers vaker een tweede kopje nemen. Doordat de meeste leden de luxe koffie en vooral de heerlijke cappuccino met verse melk erg waarderen, zien we veel blije gezichten. Voor onze vrijwilligers blijkt het systeem inderdaad eenvoudig te bedienen, eigenlijk gewoon een druk op de knop, zoals Club Caffè ons al voorspelde.”

Nellie Kamer, Barcommissie Cornelis Tromp 

 

Tennisvereniging LTV Lockhorst al 15 jaar klant

“Tennisvereniging LTV Lockhorst is al bijna 15 jaar klant van Club Caffè. In het begin van de samenwerking is de omzet van de koffie enorm gestegen, zeker omdat onze leden en bezoekers vaker een tweede kopje nemen. Doordat onze klanten de luxe koffie erg waarderen, kunnen wij een gezonde prijs vragen voor onze koffie en cappuccino. De bijdrage van de koffie in de kantine opbrengsten van Lockhorst is aanzienlijk. En onze vrijwilligers willen nooit meer een ander systeem. Ik krijg problemen als ik het zou weghalen.”

 
Gerard Hilderink, voorzitter Barcommissie LTV Lockhorst Leusden

 

Al 10 jaar zijn wij als voetbalvereniging zeer tevreden 

“ Voetbalvereniging SV Reeshof is bijna 10 jaar klant van Club Caffè. We zijn begonnen met het
systeem omdat het eenvoudig te bedienen is en de kwaliteit van de kop koffie altijd goed en constant. Maar we ook vrijwel geen dagelijks onderhoud aan de machines, we moeten alleen af en toe de sachetbak leeggooien. Inmiddels hebben we zelf onze kantine verbouwd en hebben we van Club Caffè het nieuwste model espressomachine in gebruik, in combinatie met de professionele melkschuimmachine Lattiz . Nu is het helemaal geweldig. Het ziet er zeer professioneel uit en onze marge is zelfs nog wat verder gestegen.”

Monique van de Pas, beheerder kantine SV Reeshof Tilburg

Copyright © 2021 Club Caffe
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren