Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Club Caffé Heksenwiel

TV Heksenwiel in Breda draait alweer volop, na een lange onderbreking door Corona. Op het mooie en grote terras kunnen de tennissers en padellers eindelijk weer genieten van een drankje, een Espresso, een goede kop Koffie, een heerlijke Cappuccino of zelfs een Latte Macchiato. TV Heksenwiel heeft ook nog eens grote plannen. Het tennispark krijgt een make-over en er komen nog diverse padelbanen bij, waardoor er veel meer capaciteit ontstaat.

In Club Caffé Heksenwiel maakt Jurgen koffie met de Milano van Club Caffè. Jurgen heeft veel ervaring met koffie en gebruikt dit systeem nu ruim een jaar. Tijdens de coronatijd heeft TV Heksenwiel nog wat kunnen doordraaien en de machine uitvoerig kunnen testen. Jurgen zegt zeer tevreden te zijn over de Milano. "Doordat de machine kokend water geeft kunnen we snel een professionele thee maken. De koffie is heerlijk" en de bediening is heel eenvoudig". De snelheid is perfect en de machine is ook een pronkstuk in ons clubhuis.

Jurgen de Veth - Tennisvereniging Heksenwiel Breda

 

Wie weet mogen de clubhuizen en kantines binnenkort weer open!!

Het aantal vaccinaties neemt razendsnel toe en hopelijk kunnen, na een lange periode van verplichte rust, dus ook de kantines en clubhuizen van de voetbal-, tennis-, padel- en hockey- en andere verenigingen in de komende zomer open zonder beperkingen.

Onzekerheid is nog wel troef, maar de meeste verenigingen zijn in volle voorbereiding voor het komende seizoen of voor zomerse activiteiten.

Club Caffé heeft niet stilgezeten in corona-tijd. Diverse verenigingen hebben juist in deze periode de beslissing genomen om het systeem van Club Caffé voor hun club in te zetten. 

Zo ook voetbalclub CJVV in Amersfoort. Met ruim 1200 leden was snelheid een belangrijke voorwaarde. Evert Nawijn coördineert namens de club alle horeca-aangelegenheden en heeft de stap naar echt lekkere koffie op de club gemaakt. De  4-stations machine model Quattro kan zelfs 4 koppen koffie tegelijk maken en dat is ruim voldoende gebleken om ook in de rust, als "het eerste" thuis speelt, de grote piek aan te kunnen. Daarnaast biedt de Lattiz een perfecte melkschuim en zijn beide machines door alle vrijwilligers eenvoudig te bedienen.

 

Evert Nawijn - voetbalvereniging CJVV Amersfoort - ca. 1300 leden

 

Tennisvereniging LTV Lockhorst al 15 jaar klant

“Tennisvereniging LTV Lockhorst is al bijna 15 jaar klant van Club Caffè. In het begin van de samenwerking is de omzet van de koffie enorm gestegen, zeker omdat onze leden en bezoekers vaker een tweede kopje nemen. Doordat onze klanten de luxe koffie erg waarderen, kunnen wij een gezonde prijs vragen voor onze koffie en cappuccino. De bijdrage van de koffie in de kantine opbrengsten van Lockhorst is aanzienlijk. En onze vrijwilligers willen nooit meer een ander systeem. Ik krijg problemen als ik het zou weghalen.”

 
Gerard Hilderink, voorzitter Barcommissie LTV Lockhorst Leusden

 

Al 10 jaar zijn wij als voetbalvereniging zeer tevreden 

“ Voetbalvereniging SV Reeshof is bijna 10 jaar klant van Club Caffè. We zijn begonnen met het
systeem omdat het eenvoudig te bedienen is en de kwaliteit van de kop koffie altijd goed en constant. Maar we ook vrijwel geen dagelijks onderhoud aan de machines, we moeten alleen af en toe de sachetbak leeggooien. Inmiddels hebben we zelf onze kantine verbouwd en hebben we van Club Caffè het nieuwste model espressomachine in gebruik, in combinatie met de professionele melkschuimmachine Lattiz . Nu is het helemaal geweldig. Het ziet er zeer professioneel uit en onze marge is zelfs nog wat verder gestegen.”

Monique van de Pas, beheerder kantine SV Reeshof Tilburg

Copyright © 2023 Club Caffe
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren