VV Hierden is enthousiast over het espressosysteem van Club Caffè

Onlangs installeerde Club Caffè een nieuw espressosysteem bij VV Hierden. Dit bestaat uit een 4 stations espressomachine model Quattro en een professionele melkschuimer Lattiz.


Alice Haklander is voorzitter van de Barcommissie en is daarmee verantwoordelijk voor de horeca. Na de installatie spraken wij met Alice, die haar enthousiasme deelt in de video hiernaast.
Ze is blij met de installatie en deelt haar tevredenheid met ons. Vrijwilligers bij VV Hierden zetten met de 4-stations koffiemachine Quattro in een handomdraai tot wel 4 koppen koffie tegelijk. Vanaf nu kunnen alle leden en supporters op VV Hierden ook genieten van een heerlijke espresso, koffie, cappuccino of latte macchiato. ☕️

 

Alice Haklander, voorzitter Barcommissie

SV Houtwijk in Den Haag serveert nu ook Club Caffè

Ben van Lieshout is voorzitter van de Barcommissie en is zeer betrokken bij de ontwikkeling van “zijn club” SV Houtwijk, gelegen in de gelijknamige woonwijk in Den Haag.

Ben heeft een tijdje terug gekozen voor de espressosystemen van Club Caffè. Hiermee heeft hij volgens eigen zeggen met de kwaliteit van de koffie een flinke stap gemaakt. Vooral ook de perfecte melkschuim die ze nu met de professionele melkschuimer Lattiz maken, geeft de cappuccino en latte macchiato een boost.

 

Ben van Lieshout, voorzitter Barcommissie

Club Caffè bij Tennis- en Padelvereniging Schuytgraaf 

Bij het gloednieuwe clubhuis van Tennis- en Padelvereniging Schuytgraaf in Arnhem hebben we opnieuw onze espressomachine Milano samen met de Lattiz mogen plaatsen. Erik Braat, verantwoordelijk voor de horeca, deelt zijn ervaring met ons.

 

"Precies op het moment dat we het nodig hadden, kon de apparatuur direct geplaatst worden in ons nieuwe clubhuis. Omdat we met veel vrijwilligers achter de bar staan, is het belangrijk dat we gemakkelijk en snel een kop koffie kunnen zetten. Nu kunnen al onze vrijwilligers in een handomdraai de lekkerste espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato zetten voor onze leden en bezoekers."

 

 

Erik Braat, voorzitter Barcommissie

Club Caffè bij vv Kethel Spaland

Bij voetbalvereniging Kethel Spaland in Schiedam schenken ze nu in een handomdraai de lekkerste koffie. In de kantine bij deze sportclub hebben we tweemaal de Milano geïnstalleerd.

De Milano is één van de snelste espressomachines in de markt. Samen met de Lattiz maak je de lekkerste koffie of cappuccino.
En dat slechts met één druk op de knop.

 

Vanaf nu genieten alle leden in deze kantine ook van de lekkerste kop koffie.

 

vv Kethel Spaland in Schiedam

Club Caffè bij De Havelter Tennisclub (HTC)

Ook in de kantine van deze tennisclub mochten we de koffiemachine Milano installeren.

En dat dankzij een aanbeveling uit het netwerk. Leuk om te zien hoe via-via de weg naar Club Caffè steeds wordt gevonden. 

Nu kunnen de leden genieten van heerlijke koffie tussen de rally's door. Roelof vertelt graag zijn ervaring, bekijk de video hiernaast. Roelof, De Havelter Tennisclub

Club Caffè bij FC Horst in Ermelo

Recent hebben we bij FC Horst op de club de 4-stations machine model Quattro samen met de Lattiz geïnstalleerd. Zo kunnen zij de lekkerste kop koffie, cappuccino of latte macchiato zetten. Hetty is in ieder geval blij met de aanwinst, bekijk haar reactie in de video.

Hetty, Kantinecommissie FC Horst

Club Caffé bij Roeivereniging Cornelis Tromp

"Begin april heeft Club Caffè de machines geïnstalleerd bij roeivereniging Cornelis Tromp in Hilversum. Het was even wennen voor de leden, want we schonken daarvoor alleen filterkoffie en nu zijn we over naar een veel hogere kwaliteit, met ook een iets hogere prijs.

Vanaf het begin van de samenwerking is de omzet van de koffie gestegen, zeker omdat onze leden en bezoekers vaker een tweede kopje nemen. Doordat de meeste leden de luxe koffie en vooral de heerlijke cappuccino met verse melk erg waarderen, zien we veel blije gezichten. Voor onze vrijwilligers blijkt het systeem inderdaad eenvoudig te bedienen, eigenlijk gewoon een druk op de knop, zoals Club Caffè ons al voorspelde.”

Nellie Kamer, Barcommissie Cornelis Tromp 

Club Caffé Heksenwiel

TV Heksenwiel in Breda draait alweer volop, na een lange onderbreking door Corona. Op het mooie en grote terras kunnen de tennissers en padellers eindelijk weer genieten van een drankje, een Espresso, een goede kop Koffie, een heerlijke Cappuccino of zelfs een Latte Macchiato. TV Heksenwiel heeft ook nog eens grote plannen. Het tennispark krijgt een make-over en er komen nog diverse padelbanen bij, waardoor er veel meer capaciteit ontstaat.

Bij TV Heksenwiel maakt Jurgen koffie met de Milano van Club Caffè. Jurgen heeft veel ervaring met koffie en gebruikt dit systeem nu ruim een jaar. Tijdens de coronatijd heeft TV Heksenwiel nog wat kunnen doordraaien en de machine uitvoerig kunnen testen. Jurgen zegt zeer tevreden te zijn over de Milano. "Doordat de machine kokend water geeft kunnen we snel een professionele thee maken. De koffie is heerlijk" en de bediening is heel eenvoudig". De snelheid is perfect en de machine is ook een pronkstuk in ons clubhuis.

Jurgen de Veth - Tennisvereniging Heksenwiel Breda

 

Wie weet mogen de clubhuizen en kantines binnenkort weer open!!

Het aantal vaccinaties neemt razendsnel toe en hopelijk kunnen, na een lange periode van verplichte rust, dus ook de kantines en clubhuizen van de voetbal-, tennis-, padel- en hockey- en andere verenigingen in de komende zomer open zonder beperkingen.

Onzekerheid is nog wel troef, maar de meeste verenigingen zijn in volle voorbereiding voor het komende seizoen of voor zomerse activiteiten.

Club Caffé heeft niet stilgezeten in corona-tijd. Diverse verenigingen hebben juist in deze periode de beslissing genomen om het systeem van Club Caffé voor hun club in te zetten. 

Zo ook voetbalclub CJVV in Amersfoort. Met ruim 1200 leden was snelheid een belangrijke voorwaarde. Evert Nawijn coördineert namens de club alle horeca-aangelegenheden en heeft de stap naar echt lekkere koffie op de club gemaakt. De  4-stations machine model Quattro kan zelfs 4 koppen koffie tegelijk maken en dat is ruim voldoende gebleken om ook in de rust, als "het eerste" thuis speelt, de grote piek aan te kunnen. Daarnaast biedt de Lattiz een perfecte melkschuim en zijn beide machines door alle vrijwilligers eenvoudig te bedienen.

 

Evert Nawijn - voetbalvereniging CJVV Amersfoort - ca. 1300 leden

Tennisvereniging LTV Lockhorst al 15 jaar klant

“Tennisvereniging LTV Lockhorst is al bijna 15 jaar klant van Club Caffè. In het begin van de samenwerking is de omzet van de koffie enorm gestegen, zeker omdat onze leden en bezoekers vaker een tweede kopje nemen. Doordat onze klanten de luxe koffie erg waarderen, kunnen wij een gezonde prijs vragen voor onze koffie en cappuccino. De bijdrage van de koffie in de kantine opbrengsten van Lockhorst is aanzienlijk. En onze vrijwilligers willen nooit meer een ander systeem. Ik krijg problemen als ik het zou weghalen.”

 
Gerard Hilderink, voorzitter Barcommissie LTV Lockhorst Leusden

Al 10 jaar zijn wij als voetbalvereniging zeer tevreden 

“ Voetbalvereniging SV Reeshof is bijna 10 jaar klant van Club Caffè. We zijn begonnen met het
systeem omdat het eenvoudig te bedienen is en de kwaliteit van de kop koffie altijd goed en constant. Maar we ook vrijwel geen dagelijks onderhoud aan de machines, we moeten alleen af en toe de sachetbak leeggooien. Inmiddels hebben we zelf onze kantine verbouwd en hebben we van Club Caffè het nieuwste model espressomachine in gebruik, in combinatie met de professionele melkschuimmachine Lattiz . Nu is het helemaal geweldig. Het ziet er zeer professioneel uit en onze marge is zelfs nog wat verder gestegen.”

Monique van de Pas, beheerder kantine SV Reeshof Tilburg