Wie zijn wij?

Club Caffè is opgericht om in elke sportkantine en clubhuis op een makkelijke manier de lekkerste koffies te kunnen schenken. In de praktijk blijkt, dat de vrijwilligers van de verenigingen meestal de bediening van de apparatuur voor hun rekening nemen. En dan moet het vooral eenvoudig en veilig zijn, maar wel met een perfect resultaat.

Trezpresso Nederland is het moederbedrijf van Club Caffè en is sinds 1999 distributeur voor Nederland van het zetsysteem 123Spresso van Koffie Rombouts, de grootste koffiebrander van België, die wereldwijd voorop loopt in de ontwikkeling en implementatie van duurzaamheid. 123Spresso is een uitgekiend en gepatenteerd systeem om op een eenvoudige en constante wijze een de mooiste koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato te maken. De top van de espressomachines die Trezpresso in de zakelijke markt installeert, is bij uitstek geschikt voor gebruik door vrijwilligers.

De mensen achter Club Caffè hebben zelf veel ervaring in het besturen van sportverenigingen en kennen daarom de processen en wensen als geen ander. Inmiddels mag Club Caffè een groot aantal verenigingen ondersteunen met een uitgekiend, maar eenvoudig en vooral transparant concept, dat zorgt voor een uitstekende marge.

Visie van Club Caffè

De koffiemarkt is in Nederland het laatste decennium snel en ingrijpend veranderd. De vraag naar luxe koffies is enorm gestegen, zowel in de Horeca als in de thuismarkt. Consumenten nemen geen genoegen meer met een filterkoffie die te lang op een warmhoudplaatje staat en die erg wisselt van kwaliteit en sterkte. De klant wenst een Cappuccino van verse melk, een Latte Macchiato met of zonder smaakvolle toevoeging, een mooie Lungo of Espresso met een prachtige crèma. Deze ontwikkeling zet ook door in de sportkantine. Club Caffè wil graag aan bestuurders en vrijwilligers van verenigingen met een kantine of clubhuis een ultiem gebruiksvriendelijk koffiesysteem bieden, waardoor de leden en bezoekers een perfect kopje koffie kunnen drinken en we de opbrengsten voor de verenigingen kunnen optimaliseren.

Missie van Club Caffè

De missie van Club Caffè is dat elke vereniging met een kantine of clubhuis zonder langlopende verplichtingen en zonder investeringen lekkere koffie kan schenken op de club. Alle kosten* zijn inbegrepen in de koffieprijs, zoals de koffiemachines, de professionele melkschuimmachines, de on-site service en de koffie zelf. Onze klanten kunnen daarom vooraf de exacte marge bepalen en uitrekenen wat de extra bijdrage voor de vereniging zal zijn.

 

 

Club Caffè in de media

Arjan Wingelaar, oprichter van Club Caffè, was te gast bij Ron Lemmens tijdens een uitzending van Let's Talk Business op New Business Radio. In deze aflevering hoor je meer over de opstart van Club Caffè, het streven naar eenvoudige en veilige koffievoorzieningen in sportkantines en clubhuizen en de focus op transparantie en service. Arjan deelt zijn inzichten en ervaringen en belicht hoe Club Caffè de behoeften van sportverenigingen begrijpt en ondersteunt met hun uitgekiende aanpak.
 
Daarnaast hoor je meer over de duurzaamheid van de koffiemachines bij Club Caffè, tijdens de uitzending Future Friday: duurzame dilemma's op New Business Radio vanaf minuut 29:18.

Beluister de afleveringen hiernaast.

Met Club Caffè serveert u met groot gemak espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato van de hoogste kwaliteit bij u op de club!

Vraag nu onze brochure aan!